DE DROOM

Beide waren wij werkzaam in de Amsterdamse hotellerie toen wij elkaar 18 jaar geleden leerden kennen.Met beide een studie aan de hotelmanagement school achter de rug ontstond al snel een gezamenlijke droom.Ooit een eigen horeca zaak! De plek, het concept dat is gedurende jaren gegroeid. En nu is er Borreltijd in het centrum van Hillegom en hebben wij onze droom kunnen realiseren.

Alles is met liefde gedaan, zelf ontwikkeld, gestyled en ingericht, dit alles om onze gasten de gastvrijheid te laten voelen die wij iedereen graag willen geven.

HET IS BORRELTIJD

Ons motto is neem de tijd, ontspan en geniet van al onze lekkere dingen op de kaart. Onze wijnen, bieren en cocktails zijn door ons zelf uitgezocht en uitvoerig geproefd. Niks is belangrijker dan proeven.

Nieuwe smaken, andere dingen leren kennen en ontdekken, dat hopen wij jullie bij Borreltijd mee te kunnen geven.

DURF TE PROEVEN

Bijna alle wijnen zijn per glas te proberen. Natuurlijk is alles goed en onweerstaanbaar, maar zo kan je ontdekken wat jouw smaak is en dan is een fles bij ons altijd het voordeligst. Gewoon omdat wanneer iets lekker is, je er nooit genoeg van kan krijgen. Hetzelfde geldt voor ons ruime bier- en frisdranken assortiment en niet te vergeten onze borrelplanken en bijhorende bites. Geef gewoon aan waar jij van houdt, dan maken wij een rijke plank naar wens!

OH JA WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Johan en Naomi en houden ervan om te genieten.

Samen met onze prachtige kinderen Julia en Oscar, geloven wij dat je alles moet proberen en er vooral voor moet zorgen dat je dromen werkelijkheid worden.

Wij hopen dat jullie met ons meegenieten, dan maken wij er samen een mooie Borreltijd van!